Horeca

We leveren 100% desembrood voor horecazaken die kiezen voor kwaliteit. We bieden een assortiment aan, wat volledig is aan te passen aan uw restaurant, brasserie, lunchroom, eetcafé etc. Neem vrijblijvend contact op met Koen en dan bespreken we samen de mogelijkheden. We komen graag eens langs om te ''brainstormen'' van bakker tot kok. 

Met onze producten samen kunnen we de lekkerste gerechten maken met 1 hoofddoel, de gasten in uw bedrijf optimaal te laten genieten van de lekkerste producten. We kunnen bijvoorbeeld voorgebakken brood leveren, waarna u deze zelf kunt afbakken voor ongeveer 15 minuten in een oven van 210 graden, waardoor u de hele dag vers brood heeft. Hierdoor heeft u dan ook nooit brood tekort want u kunt afbakken naar wat u nodig heeft. Heeft u naast brood nog speciale wensen? Bijvoorbeeld briochebollen of stokbrood, laat het ons weten! We maken graag een proefoplage zodat u kunt proeven, testen & zelf onze smaken kunt ervaren. Om zo te kijken wat goed bij u en uw bedrijf past! 

Neem contact op voor meer informatie met onze bakker Koen Verschoor. Gebruik het contactformulier op de website en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen!

Neem vrijblijvend contact op


Collega Bakkerijen 

Zuurdesem brood is een specialiteit. Koen's interesses liggen al jaren bij desembrood en hij heeft passie voor het vak. Deze passie deelt hij het liefst met heel Nederland. Er zijn genoeg bakkers die geen tijd of kennis hebben om desembrood zelf te bakken. Koen's Brood neemt graag de verantwoordelijkheid om dat werk van u over te nemen. Koen's Brood levert voorgebakken brood, zodat u dit zelf kunt afbakken naar wens. Het brood wordt vers geleverd. 's Nachts gebakken en 's ochtens geleverd. U kunt ervoor kiezen om het in te vriezen of het brood 4 dagen in de koeling te bewaren. U bakt het brood af in bijvoorbeeld een winkel-oven en u heeft de hele dag vers brood in de winkel liggen. De klanten krijgen een hele beleving mee, want de geur alleen al..... dat typeert uw bakkerswinkel. 

Koen's Brood biedt kwalitatief goed brood met goede marges. We kunnen langs komen in uw bakkerij om samen te bekijken wat uw assortiment goed kan ondersteunen. Neem contact op voor meer informatie met onze bakker Koen Verschoor. Gebruik het contactformulier op de website en er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen!

Neem vrijblijvend contact op