Koen's brood 
Voor Natuurlijk &{H}eerlijk brood. 

Wie ben ik?
Mijn naam is Koen Verschoor, ik ben broodbakker in hart en nieren.
Ik ben vanaf mijn jongere jaren al in de bakkerij te vinden en wilde altijd al een eigen onderneming starten.
Ik ben daarom verheugd u vanaf heden kennis te mogen laten maken met mijn producten.

Ik gebruik zoveel mogelijk biologisch graan en ik hou ervan om het productie proces van A tot Z in de gaten te houden. Daarom draai ik graag zelf mee in de molen om mijn eigen meel te malen. Zo kan ik de kwaliteit bieden die ik u garandeer.

Het gebruik van Desem:
Ik gebruik in al mijn traditionele receptuur een eigen zuurdesem, voor de smaak, structuur en beleving.
Door het gebruik van desem hoef ik weinig of geen gist toe te voegen, zo houden we het brood zo gezond en natuurlijk mogelijk! Ik maak gebruik van zuivere bloem zonder e-nummers en additieven. Alleen de hoofdzakelijke grondstoffen worden gebruikt, enkel bloem, water en zout, maakt samen BROOD!

Koen's Brood 5
Koen's Brood 5
Koen's Brood 7
Koen's Brood 7
Koen's Brood 4
Koen's Brood 4